Verslag 1

Nog voordat we de weddenschap hebben kunnen afsluiten wanneer de eerste 3 setter plaats zal vinden, besluiten de heren op baan 5 dat het nog niet te warm is voor nog een setje. De dames op baan 2 nemen dit als voorbeeld en doen vervolgens net iets meer dan 2,5 uur over de wedstrijd. De herenenkel 5 partij die vervolgens op baan 2 mochten spelen hadden een andere manier gevonden om een partij langer te laten duren. Het leek hen een goed idee om het net er uit te lopen… Gelukkig weten onze creatieve mannen de kortste route naar de praxis.

In de tussentijd blijft de zon schijnen, wordt het klammer en klammer en de partijen duren langer en langer, vliegen de flesjes spa blauw over de bar want iedereen heeft dorst. Blijkbaar ook honger want de back-office en de aangetrokken hulptroepen hebben het druk. Vooral broodkapje is in trek.

Om 19:00 is de uitloop weer ingelopen en zitten we te wachten tot de partij van 19:30 begint. Het is gezellig druk op het park, alle tijd om lekker bij partijen te kijken en een praatje te maken met oude bekenden.

Het is nu tien voor twaalf, wat een heerlijke dag! Slaap lekker back-office, slaap lekker zon, slaap lekker iedereen en graag tot morgen!